Nuffnang

12 March 2015

Cloth Pantyliner

Assalamualaikum

Saya ada 11 pcs cloth pantyliner flannel yang saya siap potong sebelum deliver haritu. So.. Sy siapkan jahit yg lama punya sebelum start enjin jahit yang baru.

4 pcs dah sold to a sweet lady..

Sekarang ada baki 7 pcs lagi untuk clear yang lama sebelum mula yang baru.

Kalau ada sapa berkenan boleh lah pm kt fb ayu : Noridayu Zan.

Harga Promosi : RM50 untuk 7 pcs ni. Including poslaju.

Sebab pasni ayu nak jual CP liner jenis flannel ni rm7 each. Dan insya allah akan ada CP liner yang outer dia 100% cotton yang lebih tahan lama dengan harga rm9 each.

Sekian :)

4 comments:

izzeyda said...

sedap memakainya.. lagi plak bagus untuk kesihatan dalaman wanita guna cloth pantyliner nih..

najiah shaharain said...

Cantik..
erm,,bgus juga ni kan..boleh basuh2..

nuyui a.k.a miss YUI said...

meh2 cpt sape nak beli =)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, kalau yang cloth pad ada? hehee sheila tak suka sangat pakai pantyliner hehehhee