Nuffnang

01 October 2015

Flashcard untuk bayi dibuka untuk tempahan

assalamualaikum

alhamdulillah, cadang tak nak meniaga bab flash card ni tapi Allah bagi ruang peluang untuk tambah duit malah tambah pahala dengan cara menyediakan bahan bantu mengajar untuk sicomel genius syurga anda semua.

saya mulakan dengan rakan rakan terdekat yang minta buat. Dan beranikan diri untuk ambil tempahan dari luar juga.


felt flash card
flash card numbers


Open tempahan slot october

untuk yang nak order flashcard numbers ni. 
Saya ambil order tak banyak untuk setiap bulan.

  • Material : kain felt jd tak mudah koyak sebab baby suka koyakkan kan..
  • Ukuran : diameter 10cm, boleh juga nak square.
  • Nombor : 1 hingga 10. Kalau nak tambah sampai 20 pun boleh req kita bincang nnt.
  • Sesuai untuk anak anak kecil anda juga yg toddlers.
  • warna warni @ 1 warna shja.
  • melatih sensory skill (vision) sebab berwarna warni.
  • Nombor dijahit ya.. jadi baby tak boleh kopek-kopek. sebab tu agak pricey sikit. tapi kalau bajet korang tak besar. meh PM sy.
AYU - +60103787836 @ FB sy https://www.facebook.com/noridayuzan


Berminat boleh pm sy.


Rm30 + poslaju tambah rm5 sahaja untuk semenanjung malaysia.
kalau tak jahit (tampal sahaja) rm 20
Cod - ambil di rumah sy di permas jaya

3 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

nak beli nanti ayu,.

thisni3zahata said...

Wah..Menarik nih...Boleh buat utk Ammar nnt..huhu

sya mimie said...

Rajin ayu. Moga murah rezeki ayu.. :)