Nuffnang

Doorgift-Tasbih Murah

Assalamualaikum

RUJUK BLOG hhttp://tasbihborongmurah.blogspot.com untuk maklumat lanjut.

saya ada menjual TASBIH yang murah, cantik, berbaloi dan sangat bermanfaat untuk diagihkan kepada ramai orang. Tak kiralah samada dijadikan hadiah, doorgift perkahwinan, buah tangan untuk kenduri akikah mahupun kenduri doa selamat atau kenduri arwah serta boleh juga diagihkan kepada ramai orang sebagai sedekah kepada surau-surau mahupun rumah-rumah kebajikan. Kami tawarkan harga borong!

seronok kan? Sambil menyumbang, dapat saham pahala sekali. Manatahu, dalam 100 orang kita beri, ada 1 beramal sambil gunakan pemberian kita untuk zikrullah, moga-moga Allah ganjarkan pahala pada kita.

TASBIH MINI PESONA


doorgift murah
tasbih mini pesona yang cantik

DOORGIFT TASBIH MURAH


Ni Harga untuk TASBIH MINI PESONA ( 33 manik) :

runcit : 1pcs-99pcs : RM1.80
100-300 pcs : RM 1.50
301-500 pcs : RM 1.40
501-700 pcs : RM 1.30

lebih? sila email saya : ayuzan@hotmail.com atau sms : +6010-3787836 untuk harga lebih rendah.

TASBIH DIGITALTASBIH DIGITAL MURAH
tasbih digital

yang kedua ni tasbih digital. Biasa saya beli diluar sebelum ni harga habis murah RM5 - RM7 seunit. Tapi, in sha allah harga yang saya berikan lebih murah dari harga runcit dipasaran. Manatau ada yang minat nak tukar style doorgift ketika majlis, boleh cuba yang ni. Kalau korang beli 1k pcs, saya akan bagi harga separuh dari harga pasaran.

 Kalau minat, marilah PM ya..


TASBIH DIGITAL BERLAMPU
yang ni pula jenis tasbih digital berlampu.

Ayu jual 3 jenis tasbih ini -> tasbih pesona mini 33 biji, tasbih digital dan tasbih digital berlampu. in sha allah murah dan berbaloi baloi.

4 comments:

Najmi Anuar said...

Salam ayu..berapa harga untuk tasbih digital berlampu kalau beli 1 dan kalau beli 20 je bleh dpt price lebih murah tak? C:

Najmi Anuar said...

Salam ayu..berapa harga untuk tasbih digital berlampu kalau beli 1 dan kalau beli 20 je bleh dpt price lebih murah tak? C:

Noor Fadhli said...

klau 1000 boley dpt brape?

Noor Fadhli said...

klau 1000 dpt brape erk.?