Nuffnang

04 October 2015

Homeschooling : Bermain Getah Rambut Warna Warni

Play & learn.

Amani sekarang dah nak dekat 9 bulan, banyak aktiviti play and learn yang boleh ummi buat bersamanya. A
ntaranya ialah bermain dengan getah rambutnya yang colourful tu. 

Boleh ajar masukkan benda dalam bekas. Tapi amani belajar tolong 'kemas' keluarkan dari bekas je buat masa ni. Hihi.. siap dia marah ummi kemas masukkan dalam bekas. Dia akan keluarkan semula.


selain itu, kalau baby dah besar sikit boleh buat aktiviti sorting colours guna colourful getah rambut ini.

*aktiviti dibawah pengawasan parents ye..sbb tetiba nnt jumpa amani mengunyah je kalau tak dijaga.. bahaya ooooo...


2 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

share lagi ayu..suka tengok diorang main2

sya mimie said...

Zara xlyan tau. Sentap mamanya.. Dia buang2. Pastu masuk mulut.