Nuffnang

18 February 2016

Seharian tanpa bau badan

Kan dah kata..
Novau ni best tersangat sangat.
Customer i merangkap kawan ni cikgu yang kuat kerja tau, spray novau pagi, sampai ke petang tak bau badan. Faham jela kerjaya seorang guru ni memang kena bergerak sana sini.
.
Haa.. Sape tak nak kan? Best tau.. Confident level memang meningkat. Tak risau risau kot orang terbau  pelik pelik kat kita.
.
Rm25 sebotol tahan berbulan bulan.
Tiada bau
Tiada paraben
Tiada pewarna tiruan
Natural deodorant gituuu..
Rasa mcm spray air je.
.
Nak?
Whatsapp meh +60103787836
Ready stock di permas jaya.

13 February 2016

Vanilla Day

multipurpose spray vanilla

Vanilla Day..
Spray baju dan tudung kerja dengan MPS vanilla sebagai ironing aid dan body mist.
Spray kereta dengan MPS vanilla masa drive gi kerja.
Spray kat work station dan lap meja guna MPS vanilla juga...

Sedapnya bauuuuuu.....

I'm in love with vanilla aromatherapy multipurpose spray by #sutra.


Add caption

VANILLA SERIES by #sutra
SUTRA Vanilla Shampoo
SUTRA Vanilla bath gel
SUTRA Vanilla Body Lotion
SUTRA Vanilla Multipurpose Spray .
.
Wangian mewah hasil produk tempatan. 
ofcost la bebas bahan kimia berbahaya.. rasa selamat je nak guna.

Kalau berminat boleh roger roger. 
bau dia.. orang kata setanding jenama THE B******P tu.
mewaaahhh, manisss, sedapppp sgt.

whatsapp +60103787836(ayu)

RAMBUT SAMPAI HAMPIR BOTAK?

RAMBUT GUGUR SAMPAI NIPIS RAMBUT?
RAMBUT SAMPAI HAMPIR BOTAK?


♥♥♥♥♥
Mblica by ‪#‎sutra‬ kan ada. Insya allah bakal membantu.
tak yah keluar duit ribu ribu untuk rawatan.
pakai syampu sekali dengan serum mblica, insya allah membantu proses pertumbuhan anak anak rambut.
Mblica Shampoo RM70
Mblica Hair Serum RM40
♥♥♥♥♥ buy both for RM100 with free gift.♥♥♥♥♥

jom! berminat ayuh whatsapp saya +60103787836
cod sekitar permas jaya & muar(hujung bulan 2).

12 February 2016

Kisah Lipas Mati Selepas Spray MPS Pandan

Dengan RM20/btl,
harum mewangi satu rumah. cicak lipas semut lalat pun tak suka.
rumah pun feeling raja sehari setiap hari :)

nyah lipas! nyah cicak!

fungi MPS ni menyekat pernafasan serangga seperti lipas,semut,cicak..dalam kete pun banyak lipas kan?? jom Cuba spray sutra ni..
-boleh lap meja, insyaAllah elakkan lalat hinggap
-boleh spray dlm cabinet, InsyaAllah boleh elakkan lipas beranak pinak
-boleh spray dalam kereta
-boleh spray dalam bilik tidur
-boleh spray dekat baju mudah nk gosok
-boleh spray dkt permukaan cermin


berminat? meh whatsapp saya +60103787836
atau ke FB Noridayu Zan utk maklumat lanjut.
COD permas jaya dan kawasan terdekat.s

Tips Halau Lipas Dengan Pandan


Multipurpose spray pandan!
.
Sebut je boleh HALAU LIPAS,
Memang laju. Masalah lipas ni masalah ramai orang.
.
Dalam kereta,
Dalam almari,
Dalam laci.
.
Kat mana mana je cik lili ni ada.
.
Masa mula mula dapat pandan ni, sy spray kat lacik dapur yang saya dah seram nak letak apa apa sebab lipas confirm beranal pinak situ. Dah baham dengan aerosol pun still ada keturunan dia sikit sikit.

Malam tembak dengan MPS pandan, esok pagi tengok 2 ekor mak lipas kejung. Yang lain lain mungkin dah hijrah tempat lain.. Dan sejak tu, tak nampak dah bayang bayang keturunan lipas dalam laci tu..

Alhamdulillah..

Oh ye. Pandan yang mewangi ni bukan racun tau. Tapi serangga tak suka bau dia. Jadi selamat lah kalau nak spray kat mana mana.. Selamat utk ibu hamil dan anak kecil juga. 

Haritu naik dari cuti CNY.
Masuk je preparation room nampak cicak! 
.
Paham jela.. Mesti ada port berak dia.
.
Apa lagi, bersihkan dan spray spray.. Lap meja dan table top semua.
.
Fuh.. Berkilat haa.heheh.
.
Pastu makcik cleaner 4 orang datang, kebetulan nak bersihkan tingkap blok ini, dia cakap
.
"rajinnya ayu racik pandan...wangiiii.."
.
Apa lagi, saya pun cerita lah, kebaikan MPS pandan ni.
disamping wangi feeling pengantin baru,
.
lipas mati, semut dan lalat lari,
.
bau bau tak enak pun pergi.
.
Alhamdulillah, sorang sebotol nak beli MPS pandan.
.
Korang nak rasa kesegaran pandan ni tak?
.
Nak test or beli, bole jumpa saya.
WA +60103787836
.


Rm20/btl

Feminine Wash Manjakani Yang Super Best


Feminine wash sutra boleh pakai setahun?

Pewwww..jimat wang ringgit.. Cer kira rm25 bahagi setahun....
.
Cecair FW ni pekat, jadi guna sikit sikit je hasil da meletuppp.. .
Banyak kebaikannya Feminine Wash manjakani by#sutra ni, tak takut takut nak guna sebab natural product ni. .



Mengatasi masalah keputihan, berbau, gatal gatal di miss v dan secara tak langsung menjaga rapi bahagian itu. Bau pun harum sepanjang hari .


Saya pernah pakai FW best macam ni juga, tapi mahal ok.. Sekali ganda harganya. SUTRA MANJAKANI ni cume RM25 untuk 200ml.
Yang ni sangat berbaloi baloi harganya. .

Berminat boleh whatsapp +60103787836

#sutranaturalproduct #sutramemangbest

Avera Gel - Gel aloevera yang multipurpose

Assalamualaikum rakan rakan blogger..


Ini avera soothing & mosturizing gel.

Personally,
Saya sangat sukakanya. Sebab kami 1 family boleh pakai. 
junior sekolah menengah yang pulih dr masalah jerawat.
Saya pakai sapu kat muka, sebab kulit saya oily..jadi sesuai sgt dengan avera gel ni. 

Suami pakai di muka juga sebagai sunblock time dia nk kena g site, pns terik. Tak pun dah balik, baru guna utk atasi sunburn. (Ini kes bini desak suruh pakai)

Amani guna juga. Time kena nappy rashes dan kena gigit nyamuk.
Paling best, masa amani demam... Ummi lumur satu badan dengan avera sbb avera ni adalah ejen penyejuk badan sebab mengandungi 90% aloevera dan tembikai dan timun. Kerap sapu kat bahagian pelipat juga. Memang membantu utk cepat kebah demam. Mcm kita jerlum dan tampal cool fever. Sama cara mcm lumur asam jawa juga, tp best sikit sapu avera la sebab tak nampak kotor sambil lembutkan kulit.. Hehe..
Sekarang keluarkan botol avera, amani tunjuk muka, suruh sapu muka dia.
kena minyak panas pun boleh sapu
Kebaikan Avera Gel Untuk Kulit:
✅ Digunakan sebagai pelembap kulit dan badan untuk kegunaan harian
✅ Membantu merawat selaran matahari dan angin
✅ Membantu merawat jerawat dan kerosakan kulit
✅ Membantu melambatkan proses penuaan dan menegangkan kulit
✅ Membantu mengurangkan kesan regangan
✅ Merawat dan melegakan ruam, radang dan gatal kulit akibat eczema
✅ Membantu merawat luka kecil dan kesan melecur
✅ Melegakan gigitan serangga

Sebotol 250gm dengan harga RM30 shja.
berbaloi sangat beli tau. 
Natural product.
Bebas dari sebarang bahan kimia seperti Paraben, SLS, Mineral oil, Fragrance, Alcohol, Colourant, Fragrance, Gluten. 100% Natural!!.

WHATSAPP ayu +60103787836
agen sutra permas jaya johor
COD sekitar permas jaya dan muar.