Nuffnang

12 February 2016

Feminine Wash Manjakani Yang Super Best


Feminine wash sutra boleh pakai setahun?

Pewwww..jimat wang ringgit.. Cer kira rm25 bahagi setahun....
.
Cecair FW ni pekat, jadi guna sikit sikit je hasil da meletuppp.. .
Banyak kebaikannya Feminine Wash manjakani by#sutra ni, tak takut takut nak guna sebab natural product ni. .



Mengatasi masalah keputihan, berbau, gatal gatal di miss v dan secara tak langsung menjaga rapi bahagian itu. Bau pun harum sepanjang hari .


Saya pernah pakai FW best macam ni juga, tapi mahal ok.. Sekali ganda harganya. SUTRA MANJAKANI ni cume RM25 untuk 200ml.
Yang ni sangat berbaloi baloi harganya. .

Berminat boleh whatsapp +60103787836

#sutranaturalproduct #sutramemangbest

No comments: