Nuffnang

12 February 2016

Avera Gel - Gel aloevera yang multipurpose

Assalamualaikum rakan rakan blogger..


Ini avera soothing & mosturizing gel.

Personally,
Saya sangat sukakanya. Sebab kami 1 family boleh pakai. 
junior sekolah menengah yang pulih dr masalah jerawat.
Saya pakai sapu kat muka, sebab kulit saya oily..jadi sesuai sgt dengan avera gel ni. 

Suami pakai di muka juga sebagai sunblock time dia nk kena g site, pns terik. Tak pun dah balik, baru guna utk atasi sunburn. (Ini kes bini desak suruh pakai)

Amani guna juga. Time kena nappy rashes dan kena gigit nyamuk.
Paling best, masa amani demam... Ummi lumur satu badan dengan avera sbb avera ni adalah ejen penyejuk badan sebab mengandungi 90% aloevera dan tembikai dan timun. Kerap sapu kat bahagian pelipat juga. Memang membantu utk cepat kebah demam. Mcm kita jerlum dan tampal cool fever. Sama cara mcm lumur asam jawa juga, tp best sikit sapu avera la sebab tak nampak kotor sambil lembutkan kulit.. Hehe..
Sekarang keluarkan botol avera, amani tunjuk muka, suruh sapu muka dia.
kena minyak panas pun boleh sapu
Kebaikan Avera Gel Untuk Kulit:
✅ Digunakan sebagai pelembap kulit dan badan untuk kegunaan harian
✅ Membantu merawat selaran matahari dan angin
✅ Membantu merawat jerawat dan kerosakan kulit
✅ Membantu melambatkan proses penuaan dan menegangkan kulit
✅ Membantu mengurangkan kesan regangan
✅ Merawat dan melegakan ruam, radang dan gatal kulit akibat eczema
✅ Membantu merawat luka kecil dan kesan melecur
✅ Melegakan gigitan serangga

Sebotol 250gm dengan harga RM30 shja.
berbaloi sangat beli tau. 
Natural product.
Bebas dari sebarang bahan kimia seperti Paraben, SLS, Mineral oil, Fragrance, Alcohol, Colourant, Fragrance, Gluten. 100% Natural!!.

WHATSAPP ayu +60103787836
agen sutra permas jaya johor
COD sekitar permas jaya dan muar.

No comments: