Nuffnang

30 June 2013

Kek Kawin Pilihan Kawan Saya

Assalamualaikum.

apa khabar korang?
hopefully baikbaik sahaja.

ok entry kali ni nak bercerita sikit. 
kawan sekerja saya ni nak berkahwin.
so, dia dok survey-survey kek kawin.
kata dia.. mahal mahal belaka.
yelakan..kalau bole ofcoss nak yang terbaik for wedding,tapi kalau mahal sangat, rasanya satu pembaziran.
sebab kita kawin bukan untuk on the wedding day sahaja. panjang lagi...moga-moga hingga ke akhir usia dan bawa sampai ke syurga.

amboi. panjang pulak bebelan macam kamu yg nak kawin ayu.

here the wedding cake yang saya suggest kat dia.

FROM : Khairunnisa Yun  (FB)

Nice kan? simple but nice. murah pulak tu. xsampai 200.
krim sebenarnya tu.. tapi cantik macam fondant.
Kak Yun tu kawan saya, dia buat kek memang sedap tau. especially the chocolate moist cake. 
superb lah. hihihihi..


Nota Jari Manis :
Sekarang musim kan kek kawin ada cupcake kat bawah. 
bagus kan macam tu. mudahkan orang nak makan.  
UPDATE 17/7/13 - visit her page https://www.facebook.com/FiqahBakery

Love,
Ayu Zan 

25 June 2013

Wedding Raidah

Assalamualaikum.

Entry kali ni khas untuk My blogger friend a.k.a teman sekolah menengah a.k.a teman dok asrama. RAIDAH BT SARUN. yang telah selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihan hatinya Naufal.

Congratulation dear. Barakallufikum. Semoga jodoh kalian sampai ke syurga hendaknya.

yang tudung senget tu saya la tuh. hihihihi. :)

Lama Menyepi

Assalamualaikum.
untuk sapesape yang terbaca post kali ni..

lama dah saya tak post apa-apa kat sini. haritu rasa nak delete account blogger ni, tp sayang tak terhingga. yela..satu masa dulu pernah jadi perkara terindah dalam hidup. faktor masa, kekangan kerja hakiki dan juga kekangan kerja suka-suka serta kerja-kerja rumah menghadkan masa untuk berblog.

ouh.
apa kerja suka-suka saya tu?


ni dia kerja suka-suka saya. asalnya suka-suka. last-last menjadi kerja sambilan, maka diberi nama kerja suka suka. Buat kraf sikit-sikit. dapat juga beri kepuasan diri selain dari buat tambah-tambah duit kocek.

Ok lah. Jumpa next post ya.. banyak nak buat entry nih. ehhehe..

Love,
Ayu Zan