Nuffnang

19 June 2016

shell out at home

Assalamualaikum

Semalam fathers day.. tp semalam juga lah daddy amani yg memasak. Beliau dah lama ajak bershellout di rumah, tapi puan isteri ni allergic ketam udang tu dia jadi xberapa nak ada mood shell out.

Tp smlm cakap kat dia...kite buka mkn shelloutla.. demi nak meraikan hari bapa utk dia. Hihi. Tp isteri ni tak boleh pegang ketam udang..nnt habis bengkak tangan.. jadi, encik suami lah yang buat semua. Isteri settle sotong je. Ikan pulak, marinated, dan bakar oven je..



Menu shellout semalam :

Nasi putih
Jagung madu rebus
Ketam sambal telur
udang butter blackpepper
Ikan bakar
Sotong sambal berkunyit
brokoli Cpsicum carrot bakar

alhamdulillah. Sampai sahur td shell out lagi. sbb smlm masak lebih.hihi.

15 June 2016

Strawberry Favorite Amani

Stoberi.


Amani suka sgt stoberi.
Ummi kena belah 4/6 baru bagi dia.
Sebab, kalau tak belah... sebiji sebiji dia ngap ngap ngap.



Dah belah belah kecik tu pun satu round habis 3-4 biji. 😂

Pindah rumah duk cameron la gini.hihi

Masalah Lipas Selesai

MASALAH LIPAS SELESAI!!!
=====================

Akak ni beli 3 botol MPS pandan bulan lepas.
Alhamdulillah, kat rumah dan kereta customer ni dah tak de lipas dah. Syukur alhamdulillah.

Bau wangi..
Lipas lari..
Tak bahaya lagi..

Kalau guna aerosol kan bahaya..
Yg ni semulajadi sangat tau.. anak kecil bau pun x jadi masalah... aromatherapy kan..  :-)

RM20(200ml)
3 BTL RM55 (bole campur)

Whatsapp jom +60103787836

12 June 2016

Solusi Masalah Dengkur Suami

Bukan setakat solve masalah dengkur suami nya, malahan senang bangun pagi.

Guna apa?

Deep sleep pillow spray rm25
Silentzzz massage oil rm30

lega hati puan isteri. kejut sahur sekali je dah bangun.

Pakai seminggu alhamdulillah dah beri kesan positif!

Berminat, jom whatsapp!
+60103787836