Nuffnang

19 June 2016

shell out at home

Assalamualaikum

Semalam fathers day.. tp semalam juga lah daddy amani yg memasak. Beliau dah lama ajak bershellout di rumah, tapi puan isteri ni allergic ketam udang tu dia jadi xberapa nak ada mood shell out.

Tp smlm cakap kat dia...kite buka mkn shelloutla.. demi nak meraikan hari bapa utk dia. Hihi. Tp isteri ni tak boleh pegang ketam udang..nnt habis bengkak tangan.. jadi, encik suami lah yang buat semua. Isteri settle sotong je. Ikan pulak, marinated, dan bakar oven je..



Menu shellout semalam :

Nasi putih
Jagung madu rebus
Ketam sambal telur
udang butter blackpepper
Ikan bakar
Sotong sambal berkunyit
brokoli Cpsicum carrot bakar

alhamdulillah. Sampai sahur td shell out lagi. sbb smlm masak lebih.hihi.

4 comments:

AinAthirah Anuar said...

telah air liur kita sis. haha. rajinnyaa. Btw ain singgah isi tabung gnti duit raya :)

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaa

this ni3za said...

Wahhhh..Sedapnya...

Mar Mansor said...

wah shell out kat rumah..berbaloi-baloi