Nuffnang

17 May 2017

Tukar Tukar Hadiah Hari Guru 2017

Assalamualaikum

semalam sambutan hari guru di sekolah tempat ayu bekerja...
dan..antara slot kegemaran saya secara peribadi ialah TUKAR TUKAR HADIAH!

No automatic alt text available.
ini versi mini. RM50/box(50 ml each btl)
. kalau botol biasa RM20/btl 200ml each.

dan saya memilih GIFT SET MINI MULTIPURPOSE AROMATHERAPY SPRAY SUTRA.

harapnya tuan badan suka dan gembira menerimanya..


okey, ada soalan.. kenapa multipurpose(pelbagai guna)?

sebab :-

  1. boleh jadikan insect repellent (semut lipas lalat) untuk spray pandan.
  2. boleh jadikan air freshener (haruman rumah, bilik dan kereta).
  3. boleh jadikan haruman buat melegakan stress.
  4. boleh jadikan ironing aid
  5. boleh jadikan table & glass cleaner (insha allah wangi lama dan meja/mozek/cermin bersih berkilau)
  6. bole jadikan body spray kerana bebas bahan kimia berbahaya

setiap satu haruman pun punya banyak kebaikan khas tersendiri.
nanti akan datang saya ceritakan satu persatu ya..

dan saya.. menerima hadiah TUPPERWARE.. terlupa pulak nak snap gambar, hihihi

#setahunempatbulanbersamasutra

love,

ayu
yang lama dah tak blogging
www.noridayuzan.wasap.my

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm best je tu ayu.hrga pun ok

Ayu Zan said...

@nuyui a.k.a miss YUI

sangat best yui..
asal sampai stok hat mini ni kejap je licin.
syukur customer ramai sabar..hihihi.
sebab semua nak memiliki set mini yg comel ni..kadang dorg beli as self reward je.. selain beli utk hadiahkan pd sesiapa..
kalau nak, roger je nnt..