Nuffnang

02 November 2012

MAZA MOHD : AKU DAN MEREKA

Assalamualaikum.

dah lama aku tak join segmen kan?
okey.
after di invite oleh jal beberapa hari lepas..
akhirnya kesempatan ini aku ambil untuk join Segmen Aku dan Mereka



Letak header sudah.
Link entry pun sudah.

sekarang masa untuk perkenalkan 3 blogger yang aku selalu jengah-jengah.


1-Miss Diya Ixora : http://diyaixora.blogspot.com/ & Miss Raidah Sarun : http://cikrai89.blogspot.com/ (Puan To Be)

Ulasan : Aku gabung mereka menjadi 1. belog mereka berdua lebih pada blog peribadi. Dan aku suka nak ikuti perkembangan mereka. sebab beliau teman sekola menengah aku. sama-sama membesar dari Tingkatan 1 hingga 5 di asrama maharani tercinta. Kenangan bersama kekal dalam ingatan. 


Ulasan : aku suka blog beliau sebab selalu LUCU! hhihihihi...ada comix. dan simple. 

3-Belog Fatimah Syarha (Sebarkan Bahagia) http://sebarkanbahagia.blogspot.com

Ulasan : Fatimah Syarha ni penulis novel Islami. Aku sukakan hasil nukilannya. Antara novel yang pernah aku baca Syabab Musafir Kasih, Tautan Hati dan Sebarkan Cinta-Mu. Benar-benar membuka mata aku dengan keindahan Islam dan menjernihkan kekeruhan sesetengah isu agama. Entry dalam blognya turut berjaya mentarbiah diri ini setiap kali membacanya.

Okeylah.
sekian.

Nota Jari Manis :
Thanks to Maza Mohd kerana sudi menjemput saya blogger sepi setahun ini untuk berkongsi cerita. =)
kawan-kawan try la blogwalking ke blog-blog di atas. Moga bermanfaat.

Uhibbukum Fillah,
Ayu Zan




6 comments:

Sunah Sakura said...

rajinnya dia join segmen...hehehe

ayu zan said...

dah lama sgt xjoin.. ehehe

nurul_diya m. nor al-haj said...

Whoa, ada nama aku lar...
wink...wink...wink..

ayu zan said...

Hahaha..

Raidah89 said...

tq my stalker...ayu memg rajin..dr dulu lg..hehhe..tq promote blog aku..xmemasal jer kan..heheh

ayu zan said...

ish rai ni.. puji-puji aku pulak. hihi