Nuffnang

07 January 2016

Novau - Betul betul tiada bau.

packaging lama

Nak share sikit.
Selalu ternampak iklan produk ketiak@badan tak berbau orang jual, tapi mahal weh. Tapi yang saya pakai ni purata sebulan kos tak sampai rm5 pon..

7 bulan pakai 1 botol deodorant share dgn suami.
Kalau pakai sorang mungkin setahun tak habis agaknya(untuk saya lah). Tapi mengikut kata ramai, 10 bulan kalo pakai sorang lebih kurang.

Natural
No alcohol 
No Aluminium
No fragrance 


Macam sembur air kat ketiak aje. Kalau ibu hamil memang sangat di syorkan... Dulu masa saya pregnant, susah betul nak cari deodorant free chemical berbahaya ni. 

Sebab tu saya plan untuk pakai dulu dan sekarang, saya nak berkongsi sama-sama kelebihan produk ni.

Peluh berjurai pun tp peluh tetap tak berbau tengik. Even terlupa pakai perfume pun insya allah tak de bau pelik naik. Hihi

Kalau nak beli body spray NOVAU, roger saya ya.

Rm25(110ml)-cod available(permas jaya & nusajaya).
whatsapp : +60103787836
Sama-sama berkongsi manfaatnya. Bau badan hilang, keti** pun cerah bersinar. Hihi

1 comment: