Nuffnang

26 January 2015

Gambar : Sebelum bersalin

Assalamualaikum

6/1/15 dalam pukul 7.30am.
Di ruang menunggu.

Gambar ni dlm phone suami. masa ni bukaan serviks dah 4+cm. Tu dah pakai baju pink hospital dah. Tengah makan Nasi Goreng Kampung Telur Mata, Air Milo Panas dan Kurma disamping suami tercinta untuk kumpul energy nak masuk labour room jap lagi. Hihi

Alhamdulillah 11.04am si kecil dhiya amani pun lahir.

Kenangan terindah.

Bengak muka ummi. Hehe

11 comments:

nadia mansor said...

kenangan paling indah dalam hidup kita, bila ada suami disisi saat susah dan senang sebelum bertarung melahirkan zuriat bersama.

kan mama

Nurzakiah Hanum said...

cerianya

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, wahh sempat selfie tu.. ayu bersalin kat goverment ke? sheila layan contraction sorang2 kat bilik CTG. hahah selfie sesorang je. dah hantar masuk LR, dah cukup 10cm dilated baru suami dapat masuk teman. hehehehe

Ayu Zan said...

Sheila. Waalaikumsalam. Hihi.haah kt govement. Lepas makan tu da kena masuk LR. Tp suami dpt masuk sama..

Saljiah Zafirah said...

tak rase berdebar kew kak?..huhu
jemput singgah blog sy=)

pipie azati aziz said...

assalamualaikum ayu ....

pipie pon same . mase 4cm boleh sengih2 boleh ketawa2 dengan hasben . jap lagi masuk 5.5cm dah x rupa orang dah .. hahaha .. sakiiiitttttttt sangat .. tapi tu pengalaman yang amat bermakna buat pipie .

follow pipie balik ...

ctfand said...

ehh..lupa lah nak singgah sini..sejak dah berhubung thru FB...he he..tahniah mama amani.. :)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah tahniah ayu
selamat berpantang jaga diri bebaik ye

Mar Mansor said...

HSI ke ayu? gambar kenangan ni

sya mimie said...

Waaa.. Smpat selfie2.. Hihihi.. Rndu kngn msa nk deliver..

izzeyda said...

sempat lagi nak selfie apa bagai nih..