Nuffnang

02 January 2015

DIY : Nursing Pillow Cover

Assalamualaikum

Ihihihi.. Dah hujung hujung kehamilan masih sempat update DIY projek kan.

Apekan daya..baby gurau gurau je haritu. Seharian kontraksi tapi tak konsisten. Tup tup semalam 1 hb januari mak baby sihat walafiat. Hihi..

Tapi harini nampak macam dah nak start balik memulas tak sudah dan kontraksi yang tak konsisten tu.. Tak pelahm baby masih syok dlm tummy ummi lagi. Tapi jangan syiok sampai overdue ye sayang..

Oklah. Haritu ayu ada share buat nursing pillow utk kemudahan bila menyusu baby comel ayu kan...ni ayubbuay sarung extra supaya kalau kotor boleh ler tukar tukar. Yang ni daddy baby yang pilih corak. Ummi jahit je. Hehe.. Ayu add tali untuk adjustment kat hujung dia. Dan kalau letak kat pinggang masa nyusu nnti pun lebih selesa dan tak beralih.. :)

Hari hari daddy baby dah buat tido dah bantal bulan ni. 

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Wahhh kreatifnya, ayu semoga dipermudahkan oleh Allah SWT...

thisni3zahata said...

Teringin nk buat sndiri punya...kiki