Nuffnang

20 May 2015

Mood Join Contest & Giveaway

Assalamualaikum

Harini pepagi mood baik punya. Kita blogwalking blog rakan rakan. Dan dan dan.. Tetiba url blog ayu tersenarai sebagai penerima hadiah giveaway di blog kak ina (klik link utk ke blog beliau)..

Actually ni cabutan kali ke-3. Cabutan kali pertama dan ke-2 ada pemenang tak lapor diri, dan kak ina cabutlah lagi untuk kali ke-3. Tak sangka ke-3 ni ada pulak luck ayu. Hehe..

Segar bugar biji mata ayu harini. Pagi pagi on phone dapat baju free. Hehe
Cabutan pertama yg ayu menang

Lama dah xjoin giveaway. Dan untuk tahun ni ni lah giveaway pertama ayu join dan ada rezki... Buat semangat nak join contest dan giveaway seterusnya ni. Hehe. Yela.. Disamping support projek projek rakan blogger, dapat blogwalking kenal kenal kawan baru dan ada rezki dapat pulak menang hadiah. 3 in 1 benefitnya. Kan kan kan.

Oh ye. Ayu pun ada buat simple GA sampai ahad ni. Jemputla join terutama bakal ibu dan ibu yang anaknya perlu pakai bib..

 Link entry Simple Giveaway 2015 by Ayu Zan.

2 comments:

nUrUlDiYa mNoR aLhAj said...

wow...tahniah2..

Haziqah Muhamad said...

Hai awak. Nak join GA lagi takkk? Kita ada buat GA jugak. :)

http://inijurnalkitapunya.blogspot.com/2015/05/oh-snap-its-giveaway-time-by-haziqah.html