Nuffnang

11 September 2011

Family : Jalan-jalan Melaka

Assalamualaikum.
semalam weekend ape yg k0rang buat?
isi masa dengan apa ya?

mcm2 cara 0rg hargai weekend mereka.
ada yang suka
*tid0
*tg0k tv/muvie/chatting di rumah
*jalan merata

dan aku..
sgt suka isi dengan jalan2.
bersama 0rang tersayang..
xkisahlah pergi  mana.
even tempat dah pernah pegi..
ku suka pergi lagi..
lagi2 bawa mak.
sejak arwah abah dah takda..
aku harus bijak mengisi kek0s0ngan hati mak.
s0..
here s0me 0f the pic semalam  bawa mak dan adik2 ke melaka.
mula2 jalan tanpa hala tuju.
at last ke banda hilir melihat kesan2 sejarah lama.
at least berfaedah jga pada adik2 kecilku..



mula2 kami gi jusc0. but. di0rang xnak tg0k wayang. nak tggu citer raya tak jadi mggu depan

then..g taman rekreasi ayer ker0h.

mengada2 nak main buaian..

she is my bel0ved mum f0rever. syggg dia sgt2.

ni kat dpn sungai.

bergambar bersama temb0k kat k0ta a fam0sa.

meriam.

hehe..

dengan kincir air yg besar tu..


ups..hihi


dan banyak lagi.
tapi cukup la pic2 tadi utk tayangan di teratak kasih i ni..
utk kenangan anak cucu nanti.hek3..


Salam Kasih,

Ayu Zan

6 comments:

*rainyscream* said...

anak yang baik~
saya nak keluar xdpt la nak bwk mak, mak pun xlarat nak berjalan jauh. g shopping kat pasaraya bole la..ehehe

ayu zan said...

@rainyscream : em..yela..mak kita suka jalan.alhamdulillah..dia masih sihat..

diana said...

untung mak ada anak2 yang sentiasa mengisi kekosongan hati tu..:)

ayu zan said...

@diana : harap2 mak pun rasa camtu..

Edy Zaidi said...

dah lama tak g melaka

ayu zan said...

@edi zaidi : sesekali ke tempat sejarah best juga