Nuffnang

27 September 2011

Segmen : Jom Kenali Blog Saya


Assalamualaikum.
selamat malam. 
*eh.mcm nak tid0 kau*

tadi lps magrib bel0gwalking..cam biasa bl0g wajib singgah tentu bel0g abang ben.
dia buat segmen : Jom Kenali Blog Saya yg bertujuan nak berkenalan dgn bl0gger2 yang baru buat bel0g. rasanya aku cukup kelayakan sbb bl0g ni ditubuhkan pada 5 Sept 2011. baru berusia 22 hari..ehehe

0k.Lets begin:



image
  1. Letak  logo ini di permulaan entri sebagai tanda penyertaan segmen ni .. *d0ne!*

  2. Tajuknya : Jom Kenali Blog Saya dan linkkan ke entri ini . *d0ne!*

  3. Beri latar belakang secara ringkas kenapa anda buat blog ?
    kenapa aku buat blog? sebab aku rasa... sharing is caring. kat belog ni la kita nak berkongsi rasa..pendapat..dan juga..meramaikan kawan..disamping tu..kisah2 manis yg aku abadikan dalam ni boleh la anak cucu duk tengok nanti..ehehe

  4. Jelaskan kenapa anda nak para blogger/ pembaca singgah ke blog anda ?
    sebab..kalau mereka datang..baca hasil nukilan aku...kemudian k0men...aku akan rasa dihargai. terasa begitu manis tatkala ramai yg sudi berk0ngsi rasa denganku.

  5. Berikan 5 buah blog yang menarik yang mana anda pernah jumpa selama anda mengenali dunia internet ini .
    aku kan baru lagi.. xbyk yg aku kenal..

    *mahu c0nt0hi abg ben...*
    *she's my besties..da lama jgk dia bl0gging*
    *dia bl0gger baru jgk. my besties..suka bl0g dia..sbb kisah cinta..dan perjalanan menuju alam perkahwinan..rasa sweet je..*
     *yg ni my besties jgk. dia da lama bl0gging. tp lately dia kata nak mula smula..sm0ga dia xcpt patah semangat. cam aku dulu..tatkala aku telah menutup bel0g lama aku.. *bicara hati*
    *ni baru je kenal.sjk aku mula bl0g baru ni.dia antara  bl0gger terawal yg rajin sgt k0men entry aku. sbb tu aku sgt2 hargai dia.. bel0g dia pun best. simple..but hasil penulisannya aku suka baca.*

  6. Impian anda terhadap blog anda ?
    impian..aku mahu blog aku ni jadi blog terindah dalam hidup aku.

  7. Siap ? Tinggalkan url di ruangan entri ini . *d0ne!*

    Sekian..semoga join segmen ni satu permulaan yang baik dalam dunia blogging utk diriku.

    Salam Kasih,
    Ayu

16 comments:

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.


teruskan berblogging. jom kita meriahkan dunia blog ni.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Paris Lipton said...

bru ea...cayok2~

shasa_fiez said...

dtg dr segmen yg sama.. salam kenal mengenal... by the way nice blog ^^

ayu zan said...

Nasz : salam kenal kembali..

ayu zan said...

paris : tq

ayu zan said...

shasa : tq jgk

msredcheesecake said...

alamak ada nama msred... terharunya.... heee... malu2 pun ada.... tengs yea....

ayu zan said...

msred : sama2 kasih.ehehe

Nizam said...

nizam bertandang ke sini dari blog abg ben...

c genk bah ne said...

teruskan berblog ya..hehehe


Semoga persinggahan genk ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

Edy Zaidi said...

banyak betul segmen si ben ni

Ary said...

Dari segmen yg sama..
singgah sini...:)

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Husna said...

salam perkenalan..
all d best..n keep writing..

nnti singgah la blog saya plk k

Khairil said...

semoga sukses dalam dunia blog....

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Novelgurl said...

slmt berknln..menjengah sini ! maaf lmbt sikit^^