Nuffnang

30 September 2011

Makan : Mee Bandung Muar

Assalamualaikum~

Selamat malam  sabtu..
es0k mula dah weekend kita smua..ehehe..
tapi bagi yang kena bekerja..selamat bekerja la ye..

*****

0keh..topik harini Mee Bandung Muar.
.
"Ayu, asal mana?" Tanya sesiapa.
"Muar,"Jawab aku.
"Oh..muar ada mee bandung. kat kedai mana yg sedap ek?" Tanya sesiapa.
"tak tahu nak rekemen...errkk..byk sgt kedainya..." Tiada jawapan yang sesuai dari aku.
.
ha..tu antara dial0g ringkas yg aku biasa kena kalau kenal2 0rg yg bukan asal muar..
since dulu masa study kat penang ini dah macam regular question bagi aku.hahaha
.
saje nak kuarkan isu ni..sebab tadi lepas magrib belanja mak makan mee bandung. 
tapi....
xsedap! *uish..xbaik..tapi mmg xkena dgn tekak aku dan mak..*
.
tu dia..mee bandungnya..maaf kualiti kurang baik. HP camera c3 i cume 2 mp jek.ehehe
So..pasni try next kedai.
.
sekian.hahahahha



Nota Kaki : Es0k mahu ketemu sama my besties zaman sk0la menengah dulu


Salam Kasih,

Ayu Zan

4 comments:

nawza said...

Dh pekena mee bandung Muar..memang best!!

NanaStrawberry said...

jalan petang2.. tetiba lapar pulak tgk gamba mee, hee:)

salam kenal,
nana xx

ayu zan said...

sedap kan? hehehe

ayu zan said...

ya nana..salam kenal..