Nuffnang

24 September 2011

Review : Belog Cik Emma

Assalamualaikum
Selamat hari ahad.

Alhamdulillah..aku semakin keluar dari z0n demam.
cume selesema & bl0cked nose ni yg payah.
xpela..redha..dpt pahala ye x?

*****

0keh.
baru2 ni kawan aku Cik Emma *yg bakal jadi puan*
meminta aku membantu memperbaiki mutu bel0g nya.
ececeh...
aku ni bukannya seni0r pun bab2 ni.
sesikit tu buleh la.

jadi. t0l0ng la dia buatkan header simple
dan
masuk template designer buat pemilihan warna bersesuaian dengan backgr0und yang kupilih.

bel0g cik emma ni 90% menggunakan PINK.
sbb beliau memang minah pink.
haritu masa beliau bernikah tunang
beliau mengenakan sepasang baju anggun berseri yang berwarna PINK.

0keh.
kalau u all nak berkenalan dengan my besties ni..
klik la gambar dibawah.
bel0g cik emma

anda akan terus dibawa mel0mpat ke bel0g beliau....

Sampai sini dulu entry kali ni..

Salam Kasih,

Ayu Zan

4 comments:

msredcheesecake said...

beruntung emma dapat kawan cam ayu ni....

Emma Chumell said...

SUKA SGT2~!! TQ Ayu telah mendewasakan belog aq.. HEHE sekian lama belog ku dah x aktif.. dan kini kembali aktif krn kamu.. Love u dear fren~!

ayu zan said...

ms red : ala..kite biasa2 je..ehehe

ayu zan said...

ema : hihi..i plak terharu..