Nuffnang

06 October 2012

Rumah Ku Bukan Rumah Mu

Assalamualaikum.

Tajukkk.. ahahaha.. kemain kau ayu..

Atas permintaan beberapa rakan yang nak tengok rumah aku..
*ni bukan rumah betul tau. cume menyewa dengan kerajaan a.k.a kuarters*

Rumah ni belum sempurna dan terlalu banyak kurangnya.
almaklumlah...baru 1 minggu.. =)

Okeh. Kite mula dengan ruang kesukaan aku. DAPUR.

Sorry la kalau u olls tengok cam bersepah. aku tengok ok je..terus snap. malas nak ejas-ejas. hehe
*see..tumbuk pakai lesung batu ok. blender belum beli.hehehe*


Ni ruang makan
Alas meja pun lum beli. tu la seciput kat tengah beli kat kedai.
ingatkan besar..rupanya kecik.


Ni pula ruang tamu.
ruang tamu ni besar ok. aku snap tak penuh.

korang mesti pelik. mana pegi kusyen kau ayu.. mau berdarah b***** duduk atas kayu tu.
Jawapannya..tengah jemur kat balkoni. sarung belum beli. sarung penyewa tinggalkan mcm da koyak rabak dan kotor amat. 

Yang helmet tu (pengganti bunga) adik aku punya. hehehe

TV tu ihsan my auntie kesayangan. Thanks busu. kalau tak, sunyi aje
.
Tempat sidai baju, letak penyapu, mop

sila abaikan suasana towel, kain buruk dan mop ya. 
hehe


Lastly..
Bilik - bilik.

Yang tutup pintu tu master bedroom dengan bilik airnya.
yang ada princess tu bilik sederhana besar.
dan yang tengah bilik kecil. 
berhadapan bilik-bilik tu ada bilik air. *tak nampak plak*

Sekian sampai sini dulu sharing kite. =))

Nota Jari Manis :

Ada sape-sape nak sponsor barang rumah x? hehehe

Love,
Ayu Zan

6 comments:

M. Fizam said...

alhamdulillah... tempat berteduh yg sempurna adalah di rumah sendiri... cantik dpur tu... hihi

ayu zan said...

eh. mr fizam la.. hehe.. alhamdulillah syukur...

cantikkan? hehe.. tengokla sape punya dapur...hihi

nurul_diya m. nor al-haj said...

nanti boleh la ak dtg melawat..#entah bila tahunnya

ayu zan said...

diya..jemput dtg... =)

Hans said...

wah
besar juga ek
okay la tu

ayu zan said...

alhamdulillah. okeyla... =)