Nuffnang

04 October 2012

Rumah baru

Assalamualaikum.

Apa khabar sahabat-sahabat sekalian?
dah 1 tahun lupakan blog ni..
eh. eh. bukan lupa.. banyak sangat benda di lalui sehingga terpaksa melupakan 'teratak' ini.
berkulat bersawang kot da?
haha..
xpela..yg penting tak di makan anai-anai. hihi

sebut pasal anai-anai,
aku skarang dah berpindah ke rumah baru dan mendapat pekerjaan baru.
alhamdulillah.. 

harini masuk hari ke-5 di rumah baru.
duduk dengan adik ke-3 aku...
owwh.. mcm tengah praktis jadi suri rumah ok..
memasak sendiri.. tu yang paling best. hehe..
bule la test power. lama dah xpegang senduk.

=))

oklah kawan-kawan follower ku sekalian..
lepasni slow-slow aku cube get long dengan korg ya..
cube blogrunning smula.. =)

Love,
Ayu Zan

2 comments: