Nuffnang

27 May 2014

Cuci Gambar 23 sen sekeping

assalamualaikum

sejak bertemu jodoh dengan PIXAJOY, ayu memang dok cuci cuci gambar kat sini. Even orang kata rumit. Pada ayu tidaklah rumit mana. Register PIXAJOY, beli online voucher, pilih dan upload gambar dan beberapa hari kemudian, gambar di pos kepada kita. Simple!

Murah pun murah. Lagi-lagi time dia buat promosi. Macam yang baru je ayu beli ni. Cuci gambar 4R sebanyak 192 keping dengan harga RM44 sahaja. Dia tulis situ nilai asal RM115.20 tau.
Super duper murah tu ayu rasa. sebab kat kedai, ayu tanya. sekeping 4R 50 sen dah sekarang.


macam-macam promosi diorang. Kalau nak usha-usha, boleh ke web PIXAJOY ni ya. Photobook pun tengah sales tu...

entry pixajoy sebelum ini 

10 comments:

Ismail N said...

Di zaman ni..kira murah sangat lah tu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg murah tu..

Amy J said...

bagusnya. susah nak cari murah sekarang.

JunAina said...

Akak pun ada cuci gambar dengan pixa joy...

kausar said...

menarik ni!! ada byk sangat gambar tak pernah cuci sejak kahwin huhu. thanks for sharing ayu!

Khir Khalid said...

Wah murah tu Ayu... :D

ctfand said...

Murahnye! Akak banyak gambar anak2 ni.. Nanti akak cuci kat sini.. Thanks for sharing ayu

Mar Mansor said...

murah tu...bagus juga ada web macam tu

memmet lenggeng said...

terima kasih maklumat ayu ni

farid salleh said...

hye.. singgah dan follow di sini ye... :-) jom singgah http://farid-kehidupan.blogspot.com/