Nuffnang

08 May 2014

Klebang Original Coconut Shake

Assalamualaikum.

ni citer lama. Masa ikut suami ke melaka untuk kursus haritu.
sebelum balik muar, kami pekena coconut shake yang super glamer kat melaka ni.

memang sedap dap dap.
tak lokek eskrem vanilla pun. :)

no wonder la kawan somi ayu sanggup drive JB -Melaka semata nak beli coconut shake ni
dan patah balik JB smula.

ish ish ish

tak susah cari, ayu google je map nak ke kedai ni. :)

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau dkt mmg p dh..huhu

Nuriesya Nadia said...

Walaupun hanya gambar , telan air liur di pagi hari. Ohhh Melaka , kenapa jauh sangattt. Y_Y

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi jumaat
anum singgah pagi jap lagi bz day
keep in touch

msredcheesecake said...

jauh beno...swoh bukak cawangan kat shah alam...hhee

sYiRa LoKMaN said...

buat sendiri best ^_^

Isya PurpleZ said...

sorry sebab sy tag anda. kekeke.. sini : http://isyapurple.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Adoiii laaa ... Menggoda sungguh ...

Khir Khalid said...

Fuhh.. lama tak minum ni.. mmg best.. :D

QasehnyaRania said...

tak pernah rasa lagi coconut shake klebang