Nuffnang

10 September 2015

DIY : Flash Cards Number

Assalamualaikum

sambil amani tido, mencuri masa last week ayu buat flash card dari kain felt untuk amani. Nombor 1-10 dengan warna warninya ikut lah kain yang ada.



ni lah hasilnya. mudah mudahan bermanfaat untuk yang bercadang nak buat flash card sendiri. senang je, cuma perlukan masa dan fokus nak siapkannya.



5 comments:

Mr Mahmud said...

terbaik lah flesh card

pipie azati aziz said...

ummi Amani yang super duper rajin ... Firhad tumpang main dengan amani .. thanks ummi Amani .. hihi

Mrs FaRa said...

rajin buat diy... tgn fara x kreatif... :(

Ajuya Rashid said...

Belum smpai lagi tahap rajin nak buat flash card nih. Kena cari en.rajin jugak lah

IntaNBerliaN said...

wah bestnya.... akak rasa mcm nak buat jugaklah camni... bukan apa, sebab akak terpkir, bila pindah rumah bulan 12 nnati, akak nak jadikan 1 bilik sebagai bilik study anak2 akak, tp bilik tu nak buat ala2 tadika... penuh dengan "aksesori" yg colourful... bila tgk ayu buat guna felt ni, rasa macam nak buat jugakla.. nak gantung a hingga z dekat dinding... sangkut huruf2 a hingga z tu di tali pastu letak kat dinding... wah, mesti anak2 akak teruja kan..hahhahha