Nuffnang

19 September 2015

Fun Fries Super Sihat

Assalamualaikum

Sekali imbas macam beli fries yang fast food dan goreng kan?

Oh tidak. Ni fun fries no sugar, salt, msg added. ONLY POTATO.
dan sedap gila.. sampai daddy amani pun terliur sama.


Menu ni sesuai sangat sebagai finger food utk baby 8 bulan cam amani, dan sebagai kudap kudap ummi daddynya juga. Tambah pulak daddy amani mmg hantu kentang.. Garing diluar, lembut di dalam. hehe

Ayu bawa funfries ni juga masa keluar tadi, amani kan kalau ummi daddy makan, dia pun nak makan, jadi, haruslah bawa bekal. Dan, fun fries ni amani makan tak cukup cukup pulak dah.

Camne nak buat?

Senang je. Potong kentang, Rebus dan bakar kat oven. 

Sihat kan? Tak oily langsung lah sebab baked. hehehe

2 comments:

mirza syazwina said...

senang nye nak buat..ni baru sehat!

sya mimie said...

Oo.. Cmtu je buatnya ye.. Rajin btl ayu..