Nuffnang

02 September 2015

Snack Cup untuk isi makanan baby

Assalamualaikum

Sebelum ni ada yang tanya saya buh makanan baby kat bekas kecil apa. Sebab baby bawah setahun kan makan sikit sikit je. Nak beli termos pun,termos besar besar, yela..bawah puree or bubur cume 2oz je.hihi.. Nanti masa nak makan, pengasuh rendam jap kat air panas,dah boleh makan.

Saya pakai snack cup brand tupperware. Sape tahu tupperware tentu tahu produk hebat ni kan. Dijamin seumur hidup ok.hihi

Dah tu tertonggeng dalam beg pun tak tumpah. Buh biskut pun tak lemau.

tupperware isi makanan anak

Snack cup ni muatan dia 4 oz. Beli set ni dapat 4 biji.

Sape ahli tupperware, boleh lah gi beli. Tapi sape bukan ahli, nak beli kirim saya pon boleh. 

Kot ada yg nak, boleh pm saya kat FB : Noridayu Zan @ whatsapp +60103787836


2 comments:

ajuya said...

comel la memang tgh cari storage kecik2 mcm ni utk puri baby.

jue bard said...

cute je bekasnya..