Nuffnang

19 April 2015

Gadget Amani : DIY Teething/Drool/Sucking Pad for Boba

Assalamualaikum

sambungan dari entry ssc boba amani.
Masa test boba kat Fabolous Mom haritu, amani terus ngap tepi boba tu. uwaa.. memang sedap sangat ke boba tu sampai belum beli dah kena ngap da. hihi

jadinya, balik rumah, ummi terus DIY teething pad yang simple. sebab nak pakai cepat so tak yah leceh leceh.buat simple simple. dan basuh. Ini semua untuk memastikan amani dok hisap benda bersih. yela. teething pad ni bole bukak basuh. dan bole juga buat beberapa pasang. Agak kotor, bole tukar.

ni ler express teething pad untuk amani
rujuk blog omputeh mereka guna kain 100% cotton untuk luar dan kain tuala untuk belah dalam (supaya serap). Sangat jimat okeh. Sebab kat fabolous mom dah cecah RM50(guna material berbeza). kite tolong jimatkan duit daddy amani. untung dah daddy nak belanja boba.hehe

Ni first try..insya allah untuk next pair ayu add reben untuk gantung soft toy. dan kalau ada kesempatan ayu buat simple tutorial ya.

bole rujuk blog ni untuk rujukan


taraaa...

3 comments:

thisni3zahata said...

Wah..Menarik..Kain cotton kapal terbang tu sama mcm yg saya beli..kainnya mmg best..huhu

Ayu Zan said...

Cotton kapal tebang tu ayu buat tilam baby.Hehe. Taste kain cotton comel.kikkki

IbuNoey said...

untung amani ada ummi yang boleh buat DIY.dan rajin pula tu.hehehe.jimat gitu.