Nuffnang

03 April 2015

Guestbook Simple Untuk Sahabat

assalamualaikum

harini rakan sekerja saya nikah. last minit boleh pulak beliau request untuk sebuah guestbook buat majlis beliau. ayu nak gi beli bahan bahan nak buat memang tak dapatlah. Yelah, lunch time lunchkan (BF) dhiya amani, kul 4 balik kerja terus amik amani kat rumah pengasuh.

so, ayu suh kawan ayu ni beli sketchbook, pen warna warni, gam uhu dan frame.

selebihnya ayu deko ikut stok material yang ayu ada. Senang je pun. Balut buku pakai kain english cotton, lekat lekat reben warna senada, hias sikit renda, buh nama...siap..

simple dimple ok. hihi.. tapi alhamdulillah kawan tu suka... hihi. dah dia request sehari sebelum dia cuti kawin, ini jelah dapat ayu buat...sambil sambil bz kelek si kecil kesayangan. curi curi masa lah deko guestbook ni.

dulu pernah buatkan guestbook kawan gak kat entry ni. so, ayu guna balik je design tu atas kesuntukan masa..



ok lah.. sekian dulu entry kali ni..

semoga mahligai perkahwinan Nadia dan Khairul kekal bahagia sampai syurga... aamiinn

1 comment:

thisni3zahata said...

Express pun tetap cantik.. =)