Nuffnang

16 October 2011

Apa anda rasa bila...

bila..
tiba-tiba kawan anda call pagi2 hari dan cakap dah nak sampai rumah..
sebab nak hantarkan *blueberry cheese tart* yang anda nak sangat makan...
dia siap buatkan... malah siap hantar sampai depan pintu rumah..

im very touching dengan tindakan dia..waa...sangat terharu okeh..




ni la kawan aku..

nak kawin dah beliau..beliau dah kawin nnti duduk jauh kat utara..
sapela nak buatkan aku tart ni lagi..

huhuhu

nota kaki :

Waaa...im very lucky sbb dpt kawan cam dia..

2 comments:

Emma Chumell said...

hehe pic aq yg comot~!! hehe
ceq kawen lambat lgy aihh...
next year insyaAllah..
dan lgy ang nak soh ceq wat kan tart yg xbape nk sedap nih..
hehe

ayu zan said...

emma : aik..cakap pun dah makin ikut cek ang dah.ehehe.. xlama lg ler tu.ehehe..apepun..im hepi 2 b ur fren..