Nuffnang

08 October 2014

free sample : ubat gigi TruCare

Assalamualaikum.

Sejak pregnant ni, evolusi gosok gigi berdarah dah bermula. Sadis je rasa. Tu yang apply free sample trucare ni.



Mengikut pembacaan ayu, ubat gigi ni boleh bantu kurangkan ulser, gusi berdarah, sakit tekak dan juga nafas yang berbau. Kira all in one la kan.

Untuk korang yang nak test oral care ni, boleh terus ke fb fanpage trucare dan like fanpage tu. Kemudian, kasi details untuk pengeposan sampel tu.

Boleh rujuk sini ya :

Fanpage
Website

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best2

msredcheesecake said...

Produk malaysian ke ni

Sya Mimie said...

Waaa.. Rajinnya ayu apply sample mcm ni..

Amy J said...

menarik juga ni

hidayu ayumie said...

same lah asyik berdarah je gusi..
sakit ngilu takyah cte lah
ase nak cabut je gigi ni

tenku butang said...

Haiii.. cakkkk..
done follow sini no. 569,
sudi-sudikanlah follow me back yea..
leh kita saling kenal mengenal,
kunjung-mengunjung selalu..
salam kenal yea.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

kalau minat kucen leh follow blog
teman yang lagi satu gak..
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

teman pun dah dapat tapi lupa nak buat entri..

Khai♥Rin : anies said...

ms sek men dulu kn ayu sy rajin betul buat benda mcm ni. tiap2 hari ada je surat utk sy smpi kena warning ngan warden sbb slalu dpt surat ;-)

Dilaella Ella said...

saya pun dpt juga tapi belum guna lagi :)