Nuffnang

30 October 2014

jeruk mangga asam boi. Mengidamkah?


Assalamualaikum.

Ini kisah minggu lepas. Ayu tak tahu lah ni kategori mengidap sebab pregnant or sebab viral fb dok sharing menda nih je.

Akhirnya ayu google untuk dapatkan jeruk mangga asam boi ni haritu jugak. Dan dapat tau kat kebun teh dekat je ngn ayu ada sorang akak jual. Ape lagi, lelaju whatsapp nak beli. Dan husband ayu balik keje memang lalu situ, singgah amik. Hehe

Bukan ayu je layan, mr hubby pun masuk sekali nampak...

Dan sekarang. Rasa nak lagi lah.hehe... Resepi senang je. Mangga je tak da. Kalau gi pasar cari ade je tu. Tapi tahunya nak cepat je kan. Tu beli je. Hehe

Nasib baik la rm5 je semangkuk...

6 comments:

Nuratikah Azanan said...

Assalamualaikum.. Singgah sini smbl jdi follower yg ke- 599..
Errrmmm... nmpk sedap jerr, kan ?? hehe... terliur nmpk jeruk mangga n asam boi ni... :P

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, sedap kan jeruk asam boi ni? sheila buat sendiri dah. sedapppp, suka sebab rangup buah tu. hihiii btw cloth diaper dah sampai kat tangan sheila jumaat lepas. terima kasih banyak ayu ~~~

nurfa mohd nazeri said...

saya dah singgah dan follow di blog ini,

saya join blogger area mega giveaway

singgah la disini:
http://mimpicoklat.blogspot.com/

nurfa mohd nazeri said...

saya dah singgah dan follow di blog ini,

saya join blogger area mega giveaway

singgah la disini:
http://mimpicoklat.blogspot.com/

nurul_diya m. nor al-haj said...

Try buat guna apple la yu :)

Sya Mimie said...

Asslmkm ayu.. Jgn mkn msam2 bnyk sngt tau.. Tkut sakit perut nti.. :)