Nuffnang

22 April 2014

Bakso Sedap Depan Hospital Melaka

Assalamualaikum

last week, ayu ada ikut suami berkursus di Melaka. Suami kursus, ayu lepak-lepak je kat hotel. Malam, kitorang jalan-jalan lah.hehe

tanya member ayu, kat mana makan best.. dia rekemen Bakso. So, ayu dan suami decide la untuk try.
Memang tidak mengecewakan langsung.

Ayu dan suami order bakso special RM6. Gila besar bebola bakso tu. Besar Bola Tennis u olls. hihi. First time ayu makan bakso, tapi bebola tak habis lagi. Puas hati sangat.

Korang boleh try bakso ni di Medan Bakso Peringgit ni. Lokasinya betul-betul bertentangan hospital melaka. Best! 5 bintang ayu kasi. Air mata kucing dia pun syiok... :)


11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

hujan2 ni rasa lapar pulak...

Nurul said...

Lama x singgah sini...
Waaa... mmg besar bebola bakso dia... k nrl pun suka jgk makan bakso ni, tapi kena tengok tempat jgk... ^__^

Aqilah Azmi said...

ah :(
Sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mana acii nak gakkkkk :(

hihihi besar bola tenis? Gila kentang besar tu hhahaha.
Bestnya haih. Kalau lah qila duk melaka :p jihihi

Teena Tna said...

Dulu saya praktikal kt hosp melaka. Kt depan tu memang byk restoran. Dan sedap2.

~ctaman~ said...

bg sy bakso ini sedap depend pade bebola daging die...;) aritu pernah mkn true indonesian y buat...sedap sgt...;)

Bbwana adienia said...

sedapnya bakso..feberet ni..lama sya x makan..huhu..

azizah :) said...

Tengok pon sedap ni...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Sedap nyer ...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah lebih suka bakso kecik2.. lagi umppphhh.. =D

Juno said...

Amboi besarnya bola. Memang bosan-bosan bolehlah main tenis seround dua dengan suami.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, wahh besar gila bakso besar gitu... hehe singgah menabung colgate sini~~~