Nuffnang

26 April 2014

GA tasbih free dah tamat

assalamualaikum.

seperti yg dijanjikan. GA tasbih free dari saya tamat pada hari ini 27/4/2014.
alhamdulillah. GA simple yang tak perlu dan tak wajib pun buat entry ini mendapat penyertaan seramai 32 orang. In Sha Allah lepas ni ayu akan anjurkan GA yg lebih besar kalau ada sponsor dari mana-mana blogger or facebooker. dan membuat syarat menyediakan entry khas agar GA itu lebih dapat dipromosikan .
:)

kalau ada yang nak sponsor untuk next GA boleh lah drop email kat ayu : ayuzan@hotmail.com

untuk peserta GA kali ini, sila lah cek nombor anda ya. In sha Allah jika tiada bantahan, cabutan akan dibuat petang ini dan hadiah akan di pos esok paling cepat dan paling lambat rabu depan, itupun cepat jika semua pemenang beri kerjasama untuk berikan details dengan segera.

Ayu kena selesaikan ini laju-laju sebab ada beberapa komitmen yang ayu kena beri perhatian selepas ini.

:)

2 comments:

Norhasniza Khalid said...

aik, ala.. mama tak perasan.... :(

Norhasniza Khalid said...

aik, ala.. mama tak perasan.... :(