Nuffnang

21 April 2014

Hadiah GA tasbih ditambah

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. ramai juga yang sudi join GA tasbih dari ayu even GA ni simple dan penganjurnya blogger ayu yang jenis tak glamor. hihi

Macam yang ayu beritahu, hadiahnya ialah 2 set tasbih yang dalam nya terdiri dari 2 tasbih pesona (mini) dan 1 pc tasbih digital. 

Dan memandangkan penyertaan dah menghampiri angka 30 orang, ayu bercadang nak tambah 1 lagi set tasbih sample sebagai hadiah.


Jom korang, join.. kalau macam dah slow/tiada penyertaan tambahan, ayu mungkin close lebih awal dari 27/4 dan hadiah pon akan di pos lebih awal.

Kalau ada yang belum join GA simple ni, sila ke entri http://ayuzan.blogspot.com/2014/04/siapa-nak-tasbih-percuma.html

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA ADIAH NIE

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, wahh bestnya hadiah bertambah ~~~

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Semoga murah rezeki kita semua kannn ...

memmet lenggeng said...

All the best