Nuffnang

02 April 2014

Dress Tunang Preloved Untuk Di Jual

Assalamualaikum

siapa nak kahwin?
nak tunang ke.. atau ada event gempak-gempak nak pakai baju cantik?

kawan ayu nak letgo dress tunang dia. pakai 1x je. condition ofcos tiptop la kan.


Dress tu cantik..ayu pun berkenan tengok tau. kaler peach ber lace hitam. kain plak kembang-kembang feel pakai baju macam princess. hehe

baju tunang preloved untuk dijual

ayu sertakan bersama ukuran dress cantik ini.

Bahu : 16 inches Dada : 34 inches Lengan : 21 inches Pinggang : 30 inches Pinggul : 36 inches Labuh : 55 inches

harga ?

harganya pulak RM500 (nego)

try la pujuk kawan ayu, kot-kot dia boleh kasi kurang lg kan. hihihi :)

item dijual termasuklah dress, veil, shawl dan bunga tangan.

sekiranya berminat, boleh terus contact kawan ayu ni di FB beliau : Hawa Anuar
call/sms/whatsapp : 0143381758

sekian... :)

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

saiz dah sama yui je tu..hihih

Nurzakiah Hanum said...

cantik

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, lawanya dress tunang kawan awak. hehee singgah menabung libresse sini~~~

Khir Khalid said...

Design cantik & hargapun berpatutan.. menarik.. :)

Ayu Zan said...

@nuyui a.k.a miss YUI ape tunggu lg yui.heeee

Ayu Zan said...

@Khir Khalid haah btul en.khir. sgt bersesuaian kan

Azney Shamsuddin said...

kecik sikit je.kalau besar sikit dah muat hehehe

diana said...

cantiknya...bunga tangan pun cantik..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.. kena tunggu sbb tak tahu nak pakai utk apa nanti..kih2

Mar Mansor said...

cantiknya..kain ropol2..