Nuffnang

05 December 2013

CPUV 14 - Watsons

Assalamualaikum

alhamdulillah.. melekat 1 lagi cpuv. Kalini iklan Watsons Malaysia.

watsons promotion
syukur

:)

Nak tahu promo dari watsons? Kalau tak silap ayu, mereka sekarang tengah promo VIP card mereka yang dikatakan ada Touch N Go features. Menggunakan VIP Card tu juga boleh lah u alls yang kaki watsons tu kumpul point dan redeem hadiah yang ditawarkan.

 Macam mana tu? kalau nak tahu lebih boleh ke FB watsons.

Tq nuffnang & watson. Tq jugak buat sahabat sahabat blogger yang sudi bertandang ke sini selalu. 

7 comments:

Kisah Si Dairy said...

tahniah ayu...

huny madu said...

Tahniah ayu.. bestnya sampai 4 cpuv ongoing :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah ayu.. semoga terus murah tezeki.. :D

Khir Khalid said...

Tahniah Ayu.. terbaik.. :)

ctfand said...

Tahniah ayu..:)

IntaNBerliaN said...

tahniah, murah rezeki ayu :-)

IbuNoey said...

congrats,ayu..;)