Nuffnang

04 December 2013

CPUV 13 - Pusat Pungutan Zakat

Assalamualaikum.

alhamdulillah, Pusat Pungutan Zakat (PPZ) & Nuffnang telah memilih blog ayu untuk CPUV. Ayu sebenarnya rasa sangat gembira sebab PPZ diiklankan di blog ayu. Terasa macam menyumbang sesuatu. Lebih lama iklan sebegitu bertapak di sini, lebih baik. Moga-moga lebih ramai yang nampak kewujudan PPZ ini.

cpuv ke 13

Laman PPZ ini diwujudkan bagi memudahkan umat islam yang mahu membuat pembayaran zakat harta, pendapatan, emas, perniagaan, saham, KWSP mahupun zakat simpanan melalui atas talian. Lihatlah, nak menunaikan salah satu rukun islam kini lebih mudah, kalau masih ada yang kata susah dan tak sempat tu, ayu no komen lah ya. Malah, di sini kita boleh membuat kiraan secara terus dengan mengisi jumlah jumlah tertentu. Sangat mudah!

pusat pungutan zakat

Ucapan terima kasih pada PPZ dan Nuffnang untuk kerana memilih blog ayu untuk iklan ini, dan jutaan terima kasih pada rakan-rakan blogger yang sentiasa menyokong ayu. :)

9 comments:

Miss Ika said...

hai sis. ika datang sini
bestnye gud luck sis dengan iklan :)
Birthday giveaway ika tengah berlangsung.Sis dijemput join. Pelbagai hadiah product kecantikkan dari THE BODY SHOP, ETUDE HOUSE, ELIANTO, HIMALAYA, CRABTREE EVELYN dan etc... Nak join? Just komen je :) .
http://notamanjaku.blogspot.com/2013/11/birthdays-giveaway-by-ika.html

memmetlenggeng said...

tahniah ayu ye...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah ayu.. dah lama akak tak dapat cpuv..

Kenit Cinonet said...

alhamdulillah tahniah dear kerana terpilih :D. kenit singgah menabung here :D

Marou Apple Hijau said...

rezeki awal bulan disember ..

Sobri Yaacob said...

tahniah ya ayu..cpuv baru :)

Raudzah Z said...

tahniah Ayu...kita isi tabung ya...

Khir Khalid said...

Tahniah Ayu.. menabung terus sini.. :)

IbuNoey said...

wah,dapat CPUV PPZ..congrats tau..;)