Nuffnang

18 December 2013

Tasbih Murah dan Cantik Sebagai Door Gift

Assalamualaikum

tasbih mini


dari dulu ayu niat, ayu nikah nak kasi tetamu hadiah tasbih. Sebab secara peribadi, ayu suka kan tasbih dan ayu percaya dan husnuzzon orang yang terima pun akan suka. Kalau mereka gunakan sambil berzikir mengingati Allah moga-moga ayu mendapat sedikit persen pahalanya. Tapi jika mereka hanya biarkan sebagai hiasan gantung di kereta pun ayu tetap syukur sebab hiasan tu cantik. Dan lambang islami. :)

hijau untuk diri sendiri

Jadi, untuk nikah ni ayu jadikan tasbih pesona 33 biji sebagai hadiah buat tetamu.


ayu packing simple sahaja.

simple 

dan beg kecil ni ayu akan masukkan dalam beg besar sikit yang ada isi makanan sikit.

Photo: Contoh warna tasbih pesona 33 biji...
:0
tu antara warna warna nya. Memang tak boleh pilih, tapi alhamdulillah...semua warna memikat jiwa.

Harganya cuma :

runcit : 10pcs-99pcs : RM1.80 100-299 pcs : RM 1.50 300-499 pcs : RM 1.40 500-699 pcs : RM 1.30
700-899 pcs : RM 1.20

PROMOSI TASBIH RM 1 utk 1000 pcs.


free postage & free gift menanti untuk harga borong.

lebih ? PM ayu for the best price ya..

korang kalau nak order untuk wedding ke, kenduri ke, atau majlis apa-apa sekalipun, atau nak beli sedekah kat mana-mana ke, boleh terus hubungi ayu..0103787836

Photo

Kalau korang nak siap bungkus.. buat masa ni ayu ada sediakan 2 packaging.

1- PAKEJ JIMAT
Untuk pack jimat. Tambahan upah ;
Bawah 100 pcs - 40 sen 100-499 : 30 sen 500-899 : 25 sen
900++ : 20 sen

contoh : 300 pcs RM 1.30 + 30sen upah = RM 1.60/pc.

2-PAKEJ PESONA : Tasbih dimasukkan dalam beg uncang kecil dan beserta sekali dengan label terima kasih.


pack uncang . Tambahan upah ; Bawah 100 pcs - 60 sen 100-499 : 50 sen 500-899 : 45 sen 1000+ : 40 sen. * termasuk label thank you **hiasan rama-rama xtermasuk.


sms / email ayu untuk maklumat lanjut.
sms /whatsapp : 0103787836
email :ayuzan@hotmail.com
fb : TASBIH MURAH / AYU ZAN GALLERYblog : tasbihborongmurah.blogspot.com


15 comments:

msredcheesecake said...

bagus juga gift ni... ada yg bagi mathurat penah dpt sekali....

Noor Atikah Ramli said...

cantik tasbih tu :))

Nini Hanini said...

pretty useful thing,hehe...

ctfand said...

bagus idea ni..untung2 dapat extra saham akhirat.. :)

Mazatul Muhamad said...

Alhamdulillah... senang berurusan dengan org camtu kan?

Norhasniza Khalid said...

boleh lah beri mama satu ni ayu.. cantiklah..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel tasbih tu ayu.. bagus betul ayu bagi doorgift macam tu.. :D

Super Girl said...

jarang dapat doorgift tasbih . selalu dapat sapu tgn . mihmih . lawa . deeya suka tasbih 1st tuu . cunxD

Azlan Strider said...

alhamdulillah...bagus kalau bg doorgift macam nie sebab selagi orang tu menggunakan tasbih itu untuk berselawat, insyallah pahala tu sampai kat ayu...

Regards,
-Strider-

memmetlenggeng said...

Tasbih pun ok juga, kalau surah yaasin ni, takut ada yang buang-buang atau terpijak...

Khir Khalid said...

wahh bagus.. pahala pun berpanjangan, in shaa Allah...

Pha Is said...

nice idea.. jarang terfikir nk dapat tasbih sebagai door gift..

Gadis Genit said...

cantik nye tasbih ... nice gift

ros_reeza said...

Ros pernah juga dapat tasbih masa gi kenduri kahwin member :)

ita said...

ada tasbih macam nie sis? http://www.refiza.com