Nuffnang

02 December 2013

Donut Durian

Assalamualaikum.

last weekend, masa jalan-jalan beli barang kat Tesco terpandang Big Apple Donuts. Rasa macam dah lama tak makan donut sedap tu. ehehe..

duren duren
Macam biasa, ayu akan pilih The Alien yang ada rambu ramba coklat tu. Yummy! Tiba-tiba nampak Donut ada tajam-tajam atas dia. Pastu ramai pulak yang order "Donut durian 3,4,5..." 

Wah! Donut filling durian. Haruslah cuba. Dan ayu kan peminat durian, confirm la sedap kan. hehehe.. di tambah dengan semua yang datang dok mintak donut perisa durian tu, ayu pun terjebak lah.


Yummy!

tu ayu printscreen dari website big apple. Rupanya nama donut tu Duren Duren. Mungkin da lama kot ada Duren Duren ni cume ayu je da lama tak makan big apple donut. hehe. btw, memang sedap sangat! ayu suka. 

16 comments:

mirza syazwina said...

baru taw ada duren duren ni,hehee..comel je nama dia..lepas ni nak beli,nak rasa :D

Mar Mansor said...

dah lama dah duren duren ni..he3..
lama dah x mkn big apple padahal ari2 leh je g tesco seri alam tu..:p

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama yui tak berbig apple..huhu

azizah :) said...

semalam baru g big apple.. xtahu pula ada perisa ni..

IbuNoey said...

huhu..donut tajam-tajam pun ada..akak cam tak pernah nampak lagi..ke akak tak perasan..

JunAina said...

Akak last beli masa puasa, ini harus cuba ni...

ikhwan yusuff said...

best nampak...:D

Uni Aqilah said...

oh durian.

Sobri Yaacob said...

salam.. saya pun pnah beli perisa ni..
masa beli x tau plak prisa durian...wlaupun x suka durian.. tapi rasa dia memng sedap..

Kenit Cinonet said...

fuh! kenit pun peminat tegar BA donuts. Tapi, 1st time tengok duren duren ni. Baru lg kot naaa :D

Super Girl said...

ooo . ada donat baru kee ? duren! duren ! kena try nihh :3

Khir Khalid said...

Pieww.. sedap ni.. :)

memmetlenggeng said...

wah wah..sedapnya, akak menunggu durian crepe kat kafe opis akak ni, tak sampai2 jugak lagi..harus kubuat sendiri nantik

Nurul said...

Saam kenal, Ayu..

Donat filling durian... mesti sedapp... donut tu siap berduri lg... :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

nampak sedap.. kreatif betul..

ctfand said...

oh..ade ke,,? tak perasan pulak.. ke sbb dah tak g big applenih..haha