Nuffnang

22 December 2013

Teaser hantaran

Assalamualaikum.

Maaf. Bukan niat nak berteaser pun sebenarnya. Cume tak sempat nak up entry panjang dek kerana ke-bz-an dan nak up gambar banyak pun tak boleh sebab online pakai phone je. Huhu.

Tu salah satu hantaran untuk nikah sabtu ni.. PLANNER dan PEN . Hihi. Simple je kan. Semua pun diy saja. Termasuk ikat dan gam reben serta buat bunga crepe tu. Hihi

Mohon kalian mendoakan saya..

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui doakan smua bjln lncr..aminn.

memmetlenggeng said...

wahhh...excitednya, menunggu hari bahagis

JunAina said...

Doa yang terbaik sis...moga2 segalanya akan berjalan lancar. Hantaran simple tak apa biarlah tak terikut2 dengan hantaran org lain asalkan kita suka. Kelainan kan...

TelingaBulat said...

simple n cntik ;)

Norhasniza Khalid said...

cantik lah dear..

ctfand said...

insyaAllah..moga semuanya selamat dan dipermudahkan Allah sehingga ke akhirnya.. :)

Pha Is said...

smoga segalanya berjalan lancar.. amiin..

tomato oren said...

cantik hiasannya...:)

Mime MF said...

bt sendiri..kreatifnya..:)

Nur Syuhada said...

cantik hantaran .kreatif..

Kisah Si Dairy said...

CANTIKNYA...