Nuffnang

01 December 2013

CPUV 12 - Libresse

Assalamualaikum.


Alhamdulillah. Jumaat 29 November lepas Nuffnang dan Libresse telah memilih blog ayu untuk diberikan CPUV. Ouh. hihi. happy.. 



ALHAMDULILLAH

Banyak yang dah credited dan hanya berbaki 3 cpuv yang sedang giat mengumpul mata. ehehe

cpuv nuffnang: libresse
CONTOH IKLAN

untuk maklumat lanjut sila layari :


TQ Nuffnang, Libresse dan kawan-kawan blogger yang menyokong.

Nota : Dulu-dulu ayu pernah minta sample produk (klik). Best woo..dapat banyak. kiki.. dan lepas-lepas tu bila time birthday korang akan dapat kad birthday dari libresse. hihi

10 comments:

Aniq Bukhary said...

Rezki bulan baru.. :)

Kisah Si Dairy said...

tahniah....alhamdulillah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah..

syiokk..yui tak dpt bru lg..huhu

msredcheesecake said...

rezki jgn ditolak...

Khir Khalid said...

wah.. tahniah. Alhamdulillah, rezeki.. :)

Uni Aqilah said...

bestnye. nak jugak.

JunAina said...

Akka pon dapat jugak iklan tu tapi tulahkan UV sikit jer earning pon sikit jelah...ehehee...

ctfand said...

Tahniah ayu! Akak bile nak dpt cpuv ni..misi 2014 kot ni..hihi

IntaNBerliaN said...

tahniah ayu.. byk gak cpuv yg ada tu :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah ayu. :D