Nuffnang

16 July 2014

DIY : Sampul Duit Raya

assalamualaikum.

last week pelajar pendidikan khas kat sekolah tempat kerja ayu ni buat jualan hasil DIY mereka. Iaitu sampul duit raya.


Diorang lukis kat kertas pembalut hadiah dan potong serta gam ikut template. Pastu jual sepaket RM1. Dalam paket tu ada 10 keping. Murah kan?

Ayu beli 2 paket tanda sokongan pada mereka. Ramai juga kawan kawan yang turut sama membeli. Terhibur mereka tengok hasil jualan hendaknya..

Dah beli dengan diorang, ayu pun try lah DIY gak macam tu. Macam comel je kan.. Tapi gigih 1 je. Saje rindu nak DIY macam selalu. hehehe.


p/s : kalau guna untuk sampul duit sumbangan masa gi wedding pun sesuai sangat ni. :)

11 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

rajin ber-DIY.. jimat sikit kan..=D

Nurzakiah Hanum said...

cute

Sheila Salim said...

Assalamualaikum ayu, rajinnya awak DIY..suka sheila tengok ~~~

azizah :) said...

menarik!! alaaa sampul raya lawa2 pon bagi budak2 di buangnya kan..huu

Mar Mansor said...

cantik...memang rajin berDIY kan

QasehnyaRania said...

jimat kan
pandai dorang..

Khir Khalid said...

Cantik... mmg sesuai utk pelbagai acara juga... :)

Cik Itah@RRP said...

salam. lawa.. :))

Azhafizah Md Nor said...

DIY pun menarik kan :)

Sya Mimie said...

Rjin nya ayu ber DIY.. Klau rjin semua mnjadi kn.. :)

Syireen amerlim said...

Memang perlu ber DIY utk sampul raya sekarang ni..almaklum nak raya ni kena save kan...hehe