Nuffnang

24 July 2014

ucapan raya

Assalamualaikum

Berapa hari je umat islam nak raikan kemenangan. Hari raya aidilfitri. Korang macam mana? Siap dh semua?

Ayu baru je beli baju raya beberapa hari lepas. Dah larat sikit tak de muntah melampau dan spotting pun syukur tiada...baru lah ada mood nak mencari baju raya.

Duit raya tahun ni..ayu dgn suami share. Sebab sekarang dah beraya 2 buah keluarga kan. Hihi.

Kuih pulak. Memang 1 jenis je ayu buat iaitu cornflakes madu. Da la buat sikit..ayu sendiri lak yg dok perabiskan. Hehe.. Selebihnya ayu beli.. Pun tak banyak mana.

Untuk rumah dan hiasan.. Biasa biasa je. Rumah pun baru je malam tadi ayu dan suami gotong royong mop, vacum. Pun tak siap mana. Tapi ok lah.. Kita bersih dn dan wangi utk di tinggalkan sepanjang 1 minggu pulang beraya.

Esok sabtu..lepas subuh ayu gerak balik Muar. Sampi muar cadang nak singgah kubur arwah abah dulu. Harap sampai awal pagi supaya tak panas. Selesa nak bersihkan kubur..

Kesempatan ni.. Eh macam awal je nak wish.. Tak pela.. wish semntara sempat nak menaip entry terus dari henfon. Kalau dah kat kampung, bz nya lagi melampau takut tak sempat nak update.

Kesempatan ni... Ayu dan suami nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. Maaf zahir dan batin...kepada semua yang mengenali kami secara langsung mahupun tidak. Dan secara peribadi ayu mohon maaf sekiranya ada bait bicara di blog ayuzan.com ini yang pernah mengguris hati mana-mana pihak.

Sekian.. Ayu sayang rakan2 blogger tau.. Sebab.. Blog ni masih wujud pun sebab masih ada yg sudi baca dan terus menyokong.. Even kadang kadang ayu ni tenggelam timbul.

Jaga diri bebaik ya raya ni...

7 comments:

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah...berhati-hati di jalan raya ye ayu..pandu vermat jiwa selamat....
akak pun nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin.
tk care..

Farah Waheda Wahid said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, selamat hari raya. maaf zahir batin.. kosong kosong ye ~~~

Mas Zull said...

assalamualaikum ayu...selamat hari raya n maaf zahir batin dr mama...;)

QasehnyaRania said...

selamat hari raya juga buat ayu sekeluarga
sama la ciksu pon ye
0-0 :)

Khai♥Rin : anies said...

mai la ke rumah

Sya Mimie said...

Syukur la masih blh cri bju raya kn.. Kta dh sarat ni nk g cari bju tuk pkai raya pn mlas hritu.. Nasib la en.suami pjuk nk belikn juga.. Hihi