Nuffnang

13 November 2013

CPUV - 9 Ford MCA Launch

Assalamualaikum.

Slow sikit pergerakan masuk BE bulan ni. dah tengah bulan baru dapat 1 BE untuk november. Dan sekarang cuma ada 4 je on going BE. Tapi tu pun alhamdulillah syukur. Nak gak nuffnang dan advertiser pilih blog ayu.

BE/CPUV bulan ni dari Ford MCA Launch


Thanks ayu ucap pada advertiser dan nuffnang sebab mempercayai blog ayu ni. :)

Thanks juga kat kawan-kawan blogger yang sentiasa datang ke blog ayu dan menyokong ayu. :)

kalau jumpa iklan tu nanti, boleh la klik untuk maklumat lanjut. Ayu tak dapat nak share sebab belum terserempak lagi dengan dia.

9 comments:

Uni Aqilah said...

Kak Uni pula ternanti-nanti bila CPUV nak singgah ke blog Kak Uni. :)

Nur A.Z said...

saya pon x teserempak ford..tp sy si churp2 lah..huhu tahniah cpuv melekat lg..

ctfand said...

Yeay! Tahniah Ayu.. :)

Aniq Bukhary said...

Alhamdulillah syukur.. Rezki tu.. saya satu je on going. nasib baik hampir sebulan masih lekat dalam blog saya. Alhamdulillah

JunAina said...

Tak apa lambat pun ada jugak tu rezeki... Akak ada satu je ongoin...hehehe...

TelingaBulat said...

bersyukur ayu,tb die x singgah pn sedih jee ;(

wanariahamiza said...

Sampai hari ni saya tak faham apa itu CPUV. Ada juga beberapa di blog saya. Sekadar tengok, tanpa rasa. Sedangkan orang lain gembira apabila dapat cpuv. Tak fahammmmm...

Terima kasih atas balasan komen di blog saya. :)

huny madu said...

Tahniah yu.. memang bulan ni agak slow kan, saya cuma dapat 1 je tu pun minggu lps. Bersyukur jela hihihi

Khir Khalid said...

X pe sabarlah.. pasti bertambah rezeki nnti.. aamiin.