Nuffnang

01 November 2013

O.K Wantan Mee

Assalamualaikum

Hari minggu lepas, ayu ada try makan wantan mee for the 1st time.. Sangat-sangat lah selari dengan citarasa tekak ayu.

wantan kering
yang atas ni ayu tak sure la apa nama penuh menu tu. tapi, masa order dipanggilnya wantan kering. macam ala-ala mee goreng.. tapi dia goreng dengan ape ayu tak sure (macam kicap) tapi... sedap woo..


wantan sup

ni pulak mee wantan sup. sedap sangat-sangat. Tambah lagi, tekak orang kita mesti nak pedas-pedas kan. dia ada sediakan sambal kicap. Ala-ala mi sup.. tapi personally, ayu rasa wantan sup ni lebih sedap. :)

Apa yang special dengan wantan mee ni.. adalah jenis mee dia.. dan juga wantan dia. yang ayu rasa sangat-sangat la sedap.

Korang kalau duduk area Johor Bahru boleh try O.K wantan Mee ni kat Plaza Angsana. Kat luar Ground Floor Food Court dia.

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap2.. yui suka mcm ni..

pastu yg sup dlm tu ada udang.pergh!!

dilaella Ella said...

belum pernah cuba lagi makan mee wantan ni..tapi nampak sedap :)

ros_reeza said...

eh Ros baru je try makan mee wantan sup dekat Galeria, JB.. first time makan.. tak pernah try pun sebelum ni..

Teena Tna said...

Saya rasa macam pernah makan wantan ni. Tapi yg mee wantan tu memang nampak sedap. Nyummyy

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

nampak sangat sedap..tapi saya xsuke

memmetlenggeng said...

ingat ayu makan kat RNR Ulu Bernam tadi, sebab kat sana pun ada wantan mee yg sedap jugak, kalau balik kg perak kitorg selalu singgah makan wantan mee kat sini

Arya Estinengtyas said...

Adeh rindunya wantan mee/soup /ho tgh terliur ni saat menatap pic pic di atas:)

husna zahidi said...

dulu kat foodcourt kolej ada, tp husna tak pernah try plak..hehehe.. nnti klau jmpa nak try lah..

Fais-SKA said...

nmpak sedap =) nk2 mee goreng kt atas tu..nk kena try juga ni

fatin wawa said...

nampak memang sedap..:))

Azhafizah Md Nor said...

sedap sangat! semua ada dalam wantan tu.

Mama Darwiish said...

uuuui sedap nye..lapar lah pulak,pekena sup wantan tu puhhhh

Dhia Dirham said...

okeh akan ke sana :D

Khir Khalid said...

Mmg best.. sy pun suka.. :)