Nuffnang

31 October 2013

CPUV - 8 Sony Xperia Z1

Assalamualaikum

wah! lama gak tak ada pertambahan BE/CPUV baru dari encik nuffnang. Hampir 2 minggu. Last date terima BE pada 14 Oct 2013. Dan alhamdulillah masih ada 5 + 1 (yang baru) ongoing di blog kecil ayu ni. Syukurlah advertiser dan nuffnang masih sudi meletakkan iklan mereka di sini.

6 on going

xperia z1
Adik sedara ayu dah pakai Sony Xperia Z tapi tak tau la sama ke tidak. yela.. kan Z pun ada banyak Z ni. Sangat lah cantik ye kawan-kawan. Memandangkan ayu pun pengguna Xperia jugak.. (neo V saja), so bila dapat je BE ni ayu confirm lah excited. ihihi.

 So far menggunakan produk SONY ni tiada masalah dan ayu memang berkenanlah sangat. Phone sony ericcson ayu yang zaman dulu pernah jatuh dari motor but still boleh hidup dan guna even body phone dah bengkok dan casing belakang nak tutup bateri pun tak leh tutup dah. hebat betul kualitinya. cume handphone lama sony ni banyak hal tang charger dia kan.. sekarang semua pakai usb.. much better. :)

Nota : thanks u all. sebab sudi lagi singgah blog kecil ayu ni. Sebab tanpa u alls..mesti uv blog ayu tak kan stabil. dan bila tak stabil dah tentu mr nuff pun tak pandang. hihihi.. 
TQ tau... :)

16 comments:

Kisah Si Dairy said...

tahniah..moga ada lagi melekat lepas nie...banyak yang tengah on going tu

Asha Lya said...

kita datang singah isi tabung..wah rezeki kan :)tahniah

ctfand said...

tahniah ayu.. moga murah rezeki selalu. nanti akak tolong isi2kan tabung ea..
p/s akan datang tolong isi tabung untuk akak jugakk..hihi

umi alya said...

tahniah, banyak tu..

alorrr mlm ni xperia segan nk kuar, ada churp2..

Ida Shaaban said...

bestnya.....

Uni Aqilah said...

Bestnya!

Yumida Huda said...

banyak on going tu ayu
all d bez k

IntaNBerliaN said...

tahniah ayu.. rezeki tu :-)

Fais-SKA said...

tahniah..hu3 sy suka juga produk sony ni..tp bila hp sy acik rosak je..terus rsa down dgn sony hu3..teringin juga nk tukar jenama lain.. =)

Mazatul Azura Muhamad said...

Tahniah Ayu.. keep good work!

memmetlenggeng said...

tahniah ayu...

dilaella Ella said...

tahniah :)

Izzati Amira said...

tahniahhh, jeles nyaa. kita tak dapat pun.. dah lama dahh.. keciwa betul.. hahaha

sa mic said...

wah berderet be taniah kak, hehe

IbuNoey said...

tahniah,dik..cantik je susunan CPUV tu..CPUV akak dah lama tak gerak..hehe,nk gerak cam ne kalau akak semakin malas nk update..hehe..

Eraz Fadli said...

Tahniah Ayu.. :)