Nuffnang

13 October 2013

Bakal Suami Bukan Warganegara??

Assalamualaikum.

ayu sedang urus untuk isi borang permohonan nikah guna e-NCR (yang diguna di Johor & Selangor tak silap). Tapi biasalah, masih ada kerumitan dan kelemahan sistem.

dah terang-terang kitorang dah penuhkan ruang kad pengenalan dan kewarganegaraan.
boleh dia keluar note macam kat bawah ni!

berangin jugak ayu. dah 3-4 kali re-try pun still.. hmm.. dugaan kan..

bakal zauj ayu orang malaysia tau. :)
Kata Hati : Guna e-form ni ada lemah ada baiknya.

8 comments:

Sya Mimie said...

sabar je la kalau berurusan pakai sistem ni kan..

nurul_diya m. nor al-haj said...

Mmg org M'sia bakal zauj Ayu ni...saya saksinya...haha~
Moga dipermudahkan urusan membina masjid..

Norhasniza Khalid said...

uish!! apa kes ni ayu...

memmetlenggeng said...

sabo jelah..ish ish, moga-moga semuanya berjalan lancar

Muhammad Khairuddin Lim said...

selamat hari raya aji.

Kisah Si Dairy said...

HARAP SEMUANYA BERJALAN DENGAN LANCAR...DUGAAN NAK KAWEN LER NIE

Yumida Huda said...

nape asyik x masuk erk..
sistem tgh hang kot

Mahirah Ridzuan said...

masa akak dulu tak de pun kena isi cam ni... adoi... menyusahkan org nak kawin ler deme ni..