Nuffnang

10 October 2013

Shopping Murah Baby Stuff

Assalamualaikum.

Wah, tajuk entri kite... hehehe.. Mengalahkan orang dah ada baby kan. Actually, ayu baru je bershopping untuk hadiahkan baby stuff untuk sahabat yang baru bersalin. Memandangkan ayu pun ketiadaan masa free nak jalan-jalan cari baby stuff dan nak kena pos lagi sebab kawan ayu tu jauh..so, ayu fikir, online shopping ni satu idea bernas. :)

Ayu beli dengan QQ Baby Centre. Macam-macam ada kat QQ Baby tu. Dan paling best, harga pun sangatlah mampu milik ya... Tambah menarik lagi, QQ sekarang tengah buat YEAR END SALE.


Korang boleh tengok kat FB QQ Baby Centre milik Ekin Abdul Latiff. Ayu beli tadi mudah je urusannya. Pilih item kod, selepas kak Ekin confirmkan ada. Ayu terus buat payment guna CIMB clicks, dan kak ekin kata, boleh join post harini juga. :) Ayu siap suruh letak notes dalam bungkusan tu. hehe

Ada banyak barang menarik dan murah pada ayu contoh  ROMPER- 5 HELAI SALES PRICE RM 29/PACK.

Murah kan? RM 29 dapat 5 helai. Sehelai baru Rm5.80. Comel comel lak tu. :)

Jom lah shopping sana : QQ Baby Centre.

1 comment:

memmetlenggeng said...

ooo..dah penah beli dulu kat sini