Nuffnang

01 October 2013

Pelan Broadband 15gb : RM 69

Assalamualaikum.

lama dah ayu tak buka 8Share.

tadi buka tengok ada 1 iklan

RM 69 dapat 15gb kuota tu sangat best ya.. Sebab baru je beberapa hari lepas.. singgah stall P1..tak de pulak plan ni. mungkin baru kot.

Ayu pun rajinkan diri klik website dia dan baca info..

dan ada juga disediakan form untuk pertanyaan dan pihak P1 akan call untuk jawapan balas.

Dipetik dari website P1
Sedang mencari internet mudah alih yang memberikan anda kuota penggunaan yang tinggi dan melayar lebih banyak?  
Memperkenalkan P1 ToGo™ broadband 3 kali ganda, memberikan anda 15GB kuota bulanan sepanjang masa hanya pada harga RM69 sebulan. – Ini adalah 3.75x lebih kuota pada harga yang sama seperti anda membayar kepada penyedia perkhidmatan lain.
Dalam Pelan ini, satu USB broadband modem disertakan secara percuma dan modem ini diberi jaminan sepanjang tempoh perkhidmatan. Dengan kuota penggunaan yang tinggi dan modem percuma, pelan internet mudah alih P1 ToGo™ adalah yang paling berpatutan dan nilai untuk wang yang anda boleh pertimbangkan. 

Nota : Siapa ada pengalaman dengan P1 boleh share dengan ayu tak.?

3 comments:

Yumida Huda said...

pernah baca dlm 8share
x pernah guna lg
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

RynaHakimi said...

tenet slow mcm siput..nak komen kat shoutbox tak boleh..hihi. akak singgah sini dik :)

izan mama mia said...

saya baru pas stop melanggan p1 sbb nnt nak blk kg...p1 xder line kat sana...huhuhu